top of page

Het doel van Alpe d'HuZes

Alpe d’HuZes is opgericht met als doel de onmacht die door kanker ontstaat, om te zetten in kracht. Dit doen we door met zoveel mogelijk mensen steeds weer de grenzen van het mogelijke te verleggen. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ accepteren we geen beperkingen in wat we kunnen en zullen bereiken:

"Je bereikt de grootst mogelijke voldoening als je je met hart en ziel inzet voor een ander. Dat is onze overtuiging. Ter nagedachtenis aan de mensen die te vroeg aan kanker zijn overleden, ter inspiratie van de mensen die nu aan het strijden zijn."

Alpe d'HuZes: Afbeelding

De beklimming van de Alpe d’Huez begint in Le Bourg d’Oisans. De route is bijna 14 km lang en heeft een gemiddeld stijgingspercentage van 7,9%. In totaal overbrug je 1061 hoogtemeters.  
De klim telt 21 genummerde haarspeldbochten. 
De Alpe staat symbool voor de moeilijke weg die kankerpatiënten doorlopen. Door de berg te beklimmen voelen we hoe het is om stuk te gaan, maar toch elke keer weer door te gaan. Opgeven is geen optie. Ook niet in het ophalen van zoveel mogelijk geld voor kankeronderzoek.

Alpe d'HuZes: Tekst

STEUN TEAM SCALA!

Wil jij ons steunen in onze weg naar de top van de Alpe d'Huez?!

Op donderdag 2 juni zullen wij met 40 leerlingen, 6 docenten/medewerkers en 11 ouders de Alpe d'Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Wil jij ons hierbij helpen? Dan kun je een donatie achterlaten op de actiepagina's van een van de Scala deelnemers. Je vind de actiepagina's van alle Scala teamleden hier:

Alpe d'HuZes: Tekst
bottom of page