top of page
IMG_1523.JPG

OVER ONS

"Voor jezelf en toch voor een ander"

Interact is één van de snelst groeiende initiatieven van het jeugdprogramma van Rotary International. Rotary International is een wereldwijde non-profit organisatie die zich sinds 1905 inzet voor de maatschappij op lokaal, nationaal en internationaal niveau.  Het motto van Rotary is "service above self", wat de drijfveer van onze Interact club ook perfect omschrijft.
Wij zijn een service club, opgericht in juli 2021, voor alle leerlingen van het Scala College. Wij organiseren 2 à 3 projecten en activiteiten gedurende het schooljaar. Het doel hiervan is onder meer het ontwikkelen van organisatiekwaliteiten, verantwoordelijkheidsgevoel, onderling begrip en behulpzaamheid naar elkaar, hulp aan de samenleving en het aanleggen van een grensoverschrijdend netwerk. De projecten kunnen lokaal, nationaal, maar ook internationaal zijn.
Interact telt wereldwijd al bijna 300.000 leden verdeeld over circa 12.000 clubs over ruim 130 landen en districten. Door het grote netwerk van Rotary kunnen wij als Interactors ons (internationale) netwerk verder uitbreiden en hopen wij de komende jaren veel nieuwe projecten op te zetten om een steentje bij te dragen aan een betere maatschappij. Wil jij hier ook bij helpen? Meld je dan aan voor Interact en kom een keer kennis maken!

Over ons: Over ons
bottom of page