top of page

STEUN TEAM SCALA

Wilt u ons steunen in onze weg naar de top? Dat kan door een donatie te doen via de actiepagina's van een van onze Scala teamleden. U vindt onderaan deze pagina een overzicht van alle actiepagina's.

Bent u een bedrijf en wilt u Team Scala graag sponsoren? Dan kunt u contact opnemen met Marjolein Zoomers (voorzitter Interact Scala College) via interact.scalacollege@gmail.com om af te stemmen wat de mogelijkheden zijn. 

Steun Team Scala: Tekst
Alpe 6.jpeg

ONS VERHAAL

Voor de zomervakantie kwamen we met Interact op het idee om dit schooljaar met zo veel mogelijk leerlingen, ouders en medewerkers/docenten de Alpe d'Huez te beklimmen voor het KWF. Wij hebben dit idee vervolgens bij de schooldirectie voorgelegd. Zij waren meteen zo enthousiast over dit idee, dat we na de zomervakantie samen direct een informatieavond georganiseerd hebben voor alle leerlingen en ouders van het Scala. Hier kwamen ruim 150 mensen op af en na het organiseren van een tweede informatieavond in november hebben we nu een definitieve groep van 40 leerlingen die samen met een aantal docenten en ouders deel gaan nemen aan Alpe d'HuZes in juni 2023. Hiervoor gaan we vooraf allemaal heel hard trainen en natuurlijk gaan we ons allemaal keihard inzetten om zo veel mogelijk sponsorgeld op te halen.
Wilt u ons hierbij helpen? Dat kan door een donatie te doen via een van onderstaande actiepagina's.

Steun Team Scala: Over ons
Steun Team Scala: Tekst
bottom of page