top of page
Presentatie informatieavond Alpe d'HuZes.png

Presentatie informatieavond 28/09/22

Op woensdagavond 28 september hebben wij een informatieavond gehouden op locatie Nieuwe Sloot. Hierin hebben wij alles vertelt over het evenement en hoe u als leerling, ouder of docent/medewerker mee kunt met het Scala team. De link naar de slides van deze avond vindt u hier:

Informatie voor deelnemers: Tekst
Schermafbeelding 2022-11-23 om 15.31.26.png

Presentatie informatieavond 16/11/22

Op woensdagavond 16 november hebben wij een tweede informatieavond gehouden op locatie Sacharovlaan voor alle leerlingen en ouders die zich aangemeld hadden voor Alpe d'HuZes. Hierin zijn we meer in detail gegaan over de koersweek zelf en de voorbereidingen hierop. De link naar de slides van deze avond vindt u hier:

Informatie voor deelnemers: Tekst
Scherm­afbeelding 2023-04-07 om 15.59.22.png

Presentatie informatieavond 05/04/23

Op woensdagavond 5 april hebben wij de derde informatieavond gehouden op locatie Diamantstraat voor alle leerlingen en ouders die mee gaan naar Alpe d'HuZes. Hierin is onder andere het programma voor de koersweek gedeeld, meer informatie gegeven over de fysieke voorbereidingen en onderling kennis gemaakt.
De link naar de slides van deze avond vindt u hier:

Informatie voor deelnemers: Tekst
Scherm­afbeelding 2023-05-18 om 12.55.49.png

Presentatie informatieavond 15/05/23

Op maandagavond 15 mei hebben wij de laatste informatieavond gehouden vóór vertrek. Hierin is onder andere het programma nog een keer herhaald en zijn de paklijst, kamerindeling, afspraken en dergelijke gedeeld.
De link naar de slides van deze avond vindt u hier:

Informatie voor deelnemers: Tekst

PRAKTISCHE INFORMATIE

We vertrekken per bus op maandag 29 mei en komen terug op zaterdag 3 juni.


Verblijf

Gedurende de week zullen we met alle leerlingen en docenten bij één accommodatie verblijven in het dorpje Bourg d'Oisans beneden aan de berg. Je slaapt hierbij in groepjes van 5 personen (docenten en leerlingen gescheiden van elkaar) in één gîte. 

Kosten

Alle deelnemers betalen €140 inschrijfgeld aan Alpe d'HuZes. Hiervoor krijg je naast deelname aan het evenement ook een eigen actiepagina waar anderen aan jou kunnen doneren en ontvang je een setje fiets- of loopkleding. 

De kosten voor reis, verblijf en eten gedurende de hele week zijn in totaal €425. 

Alpe 7.jpeg
Informatie voor deelnemers: Over ons

SPONSORGELD

Ons doel is om als school meer dan €100.000 op te halen voor Alpe d'HuZes, waarvan 100% naar kankeronderzoek van het KWF gaat. Daarom streven alle leerlingen, ouders en docenten die mee gaan ernaar om een sponsorbedrag van €2500 op te halen. Het is niet zo dat als je dit streefbedrag niet haalt je niet mee mag of niet deel mag nemen, zolang jij er maar alles aan gedaan hebt om zo dicht mogelijk bij het streefbedrag te komen! Meer ophalen mag natuurlijk altijd!

Iedere deelnemer krijgt een eigen actiepagina op de website van Alpe d'HuZes waar anderen kunnen doneren en kunnen zien hoeveel je al opgehaald hebt. Je mag er voor kiezen om het sponsorgeld zelfstandig op te halen, maar kan het ook (deels) samen met Interact doen. Je helpt Interact dan om grotere sponsoracties op te zetten en deelt mee in het opgehaalde sponsorgeld. Heb je hier interesse in? Stuur dan een mailtje naar interact.scalacollege@gmail.com

Daarnaast vind je op deze pagina allerlei tips en tools vanuit Alpe d'HuZes om zo veel mogelijk sponsorgeld op te halen. 

Informatie voor deelnemers: Tekst
bottom of page